ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ. Χουλιάρας: «Πολύ πιθανός ίδιος ή μεγαλύτερος σεισμός τις επόμενες ώρες»

Γ. Χουλιάρας: «Πολύ πιθανός ίδιος ή μεγαλύτερος σεισμός τις επόμενες ώρες»

Δονήσεις αυτού του μεγέθους δεν προκαλούν προβλήματα και πως είναι λογικό που ο κόσμος θορυβήθηκε γιατί το επίκεντρο του χθεσινού σεισμού, στη Σταμάτα, ήταν σε πολύ μικρή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας, ενώ πολύ πιθανό χαρακτήρισε ο διευθυντής Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Γεράσιμος Χουλιάρας το ενδεχόμενο να υπάρξει τις επόμενες ώρες σεισμός είτε της ίδιας τάξης με τον χθεσινό, που ταρακούνησε την Αθήνα, είτε ίσως και παραπάνω.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Χουλιάρας υπενθύμισε πως υπήρχε σεισμική ακολουθία στην ίδια περιοχή πριν από μία εβδομάδα με το ίδιο ακριβώς επίκεντρο. «Η εξέλιξη είναι» είπε «πως το σμήνος των σεισμών εξελίχθηκε σε κάτι πιο δυνατό, στα 4,5 Ρίχτερ». «Η περιοχή δεν μας έχει ανησυχήσει» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τις πολλές μικρές δονήσεις που κατέγραφε όλη τη νύχτα το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, οι περισσότερες δεν έγιναν αισθητές, εκτός από δύο. Μία με μέγεθος 2,9 Ρίχτερ, που σημειώθηκε περίπου 2 ώρες μετά τη δόνηση των 4,4 Ρίχτερ και μία με μέγεθος 2,5 Ρίχτερ λίγο πριν τις 2 τη νύχτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.