ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μέτσοβο: Απρόσεχτος οδηγός έπεσε πάνω σε τρία αρκουδάκια (βίντεο)

Μέτσοβο: Απρόσεχτος οδηγός έπεσε πάνω σε τρία αρκουδάκια (βίντεο)

Μία αναπάντεχη συνάντηση περίμενε ένα διερχόμενο οδηγό από επαρχιακό δρόμο στην περιοχή του Μετσόβου.

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας οδηγός που περνούσε με το αυτοκίνητό του από επαρχιακό δρόμο του Μετσόβου.

Καθώς το σκοτάδι ήταν πυκνό κι ο οδηγός είχε ανάψει τα μεγάλα φώτα για να έχει καλύτερη ορατότητα, αντιλήφθηκε ξαφνικά την ύπαρξη τριών φιγούρων στην άκρη του δρόμου, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το όχημα.

Αρχικά πίστεψε πως επρόκειτο για μικρά παιδιά που έπαιζαν στην άκρη του δρόμου, όταν όμως πλησίασε λίγο πιο κοντά, διαπίστωσε με έκπληξη πως οι τρεις σκοτεινές φιγούρες οφείλονταν σε τρία μικρά αρκουδάκια, τα οποία παρέμεναν ακίνητα, τυφλωμένα από τα φώτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά το γεγονός ότι ο οδηγός παρέμεινε στο σημείο για αρκετή ώρα, δεν διαπίστωσε την παρουσία της μητέρας τους σε κοντινή απόσταση, γεγονός που ίσως να σημαίνει ότι τα τρία αρκουδάκια είχαν χάσει την μητέρα τους και προσπαθούσαν να βρουν τροφή, καθώς τις πρωινές ώρες παραμένουν κρυμμένα στην φωλιά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.