ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γιατί τελικά το να χτυπήσεις καρχαρία στη μύτη δεν είναι καλή λύση (βίντεο)

Γιατί τελικά το να χτυπήσεις καρχαρία στη μύτη δεν είναι καλή λύση (βίντεο)

Θα έχετε ακούσει πολλές φορές να λένε πως η καλύτερη άμυνα απέναντι σε έναν καρχαρία είναι το να τον χτυπήσεις στη μύτη του καθώς εκεί βρίσκονται πολλά νεύρα και έτσι πονάει αρκετά.

Μπορεί να έχει μια βάση, αλλα ξεχάστε το! Ειδικοί συνιστούν να αποφύγετε κάτι τέτοιο καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγήσει σε δάγκωμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντίθετα, δυνατά χτυπήματα στα μάτια και τα βράγχια του καρχαρία προτείνονται ως η καλύτερη επίθεση που μπορεί να πετύχει κανείς, αν βρει βέβαια τη ψυχραιμία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.