ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κάνεις ανακύκλωση στο Μετρό και το Τραμ; Δες τι δώρα μπορείς να κερδίσεις

Κάνεις ανακύκλωση στο Μετρό και το Τραμ; Δες τι δώρα μπορείς να κερδίσεις

Με ανταποδοτικό αντίτιμο, καθώς και δωρεάν εισιτήρια και κάρτες θα επιβραβεύονται για την ανακύκλωση συσκευασιών οι επιβάτες των μέσων σταθερής τροχιάς της πρωτεύουσας, με αφορμή την νέα συνεργασία του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης με τις Σταθερές Συγκοινωνίε(ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε.), για την εφαρμογή ενός Ολοκληρωμένου Προγράμματος Ανακύκλωσης.

Πως θα γίνεται η ανακύκλωση

Οι επιβάτες θα έχουν λοιπόν την ευκαιρία να ανακυκλώνουν συσκευασίες από πλαστικό, μέταλλο και γυαλί, τοποθετώντας τα στα γνωστά «Σπιτάκια Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» που θα τοποθετηθούν σε διάφορους συρμούς.
Η αρχή μάλιστα θα γίνει από τους σταθμούς «Δάφνη» και «Δουκίσσης Πλακεντίας» του μετρό, καθώς και τις επόμενες ημέρες στη στάση «Αγία Φωτεινή» του Τραμ.

Τα «δώρα» που θα έχουν οι επιβάτες με την ανακύκλωση

Αρχικά για κάθε συσκευασία, οι επιβάτες θα έχουν ανταποδοτικό αντίτιμο, που ανέρχεται σε 0,03 ευρώ ανά συσκευασία,

Το αντίτιμο αυτό θα παρέχει το σύστημα της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στα Σπιτάκια Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και θα μπορεί ο καθένας να το χρησιμοποιήσει είτε για δωρεάν αγορές σε συνεργαζόμενα καταστήματα, είτε για την ενίσχυση ενός σημαντικού κοινωνικού σκοπού παροχής καθημερινών «Γευμάτων Αγάπης» από τον φιλανθρωπικό οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».

Παράλληλα, οι επιβάτες των αστικών συγκοινωνιών θα έχουν τη δυνατότητα ανακυκλώνοντας στα «Σπιτάκια Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» που θα λειτουργούν στους σταθμούς, να κερδίζουν κάθε μήνα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

•10 δωρεάν προσωποποιημένες μηνιαίες κάρτες ATH.ENACARD
•100 δωρεάν ενιαία εισιτήρια (διάρκειας 90 λεπτών)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.