ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανάσα στο επιτελείο της Ryanair μετά τις απαράδεκτες καθυστερήσεις στις πτήσεις

Ανάσα στο επιτελείο της Ryanair μετά τις απαράδεκτες καθυστερήσεις στις πτήσεις

Φαντασθείτε πόσο μεγάλες ήταν οι καθυστερήσεις και αναχωρήσεις των πτήσεων της Ryanair. Φαντασθείτε την ταλαιπωρία των επιβατών και τον εκνευρισμό τους μπροστά στα γκισέ. Το μήνα Δεκέμβριο μειώθηκαν οι καθυστερήσεις των πτήσεων. Και φυσικά είναι τρισευτυχισμένοι που κατάφεραν να έχουν ακρίβεια 79% στις αναχωρήσεις και αφίξεις των αεροσκαφών τους.

Θα πρέπει όμως να ξέρετε ότι άλλες αεροπορικές εταιρίες που έχουν στις αναχωρήσεις – αφίξεις ακρίβεια 96% κάνουν συσκέψεις για να μπορέσουν να φθάσουν το ποσοστό της ακρίβειας στο 98 η στο 99%.

Τα στοιχεία που με καμάρι ανακοίνωσε η Ryanair είναι:

• 79%* από τις 52,000 πτήσεις του Δεκεμβρίου αφίχθηκαν με ακρίβεια (μείωση κατά 5% λόγω εκτεταμένης χιονόπτωσης).

• Μόνο 3 παράπονα ανά 1,000 επιβάτες.

• Λιγότερο από ένα παράπονο σχετικά με αποσκευές ανά 3.000 επιβάτες.

• Πάνω από το 99% των παραπόνων απαντώνται μέσα σε 7 ημέρες.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε: “Η Ryanair μετέφερε 9.3 εκατομμύρια επιβάτες το Δεκέμβριο, με το 79% των 52,000 πτήσεων να φτάνει στην ώρα του. Η πτώση κατά 5% συγκριτικά με το προηγούμενο έτος οφείλεται στην εκτεταμένη χιονόπτωση, οδηγώντας σε άρση της λειτουργίας αεροδρομίων τη 10η, 11η και 27η του Δεκεμβρίου. Χρησιμοποιώντας το εκτενές δίκτυο δρομολογίων μας και επιπρόσθετες βελτιώσεις, κατά το 4ο έτος του προγράμματος μας, “Always Getting Better”, η Ryanair συνεχίζει να παρέχει πολύ περισσότερα στους επιβάτες από απλά τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη.”

Δεκέμβριος 2016 2017

Ακρίβεια πτήσεων 84% 79%*

Παράπονα ανά 1,000 επιβάτες 1.38 3.15

Παράπονα αποσκευών ανα 1,000 επιβάτες 0.66 0.28

Παράπονα που απαντήθηκαν σε λιγότερο από 7 ημέρες 99% 99%

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.