ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γερμανία: Ισόβια στον 31χρονο που έπεσε πέρυσι με αυτοκίνητό σε καρναβαλιστές

Στη Γερμανία η ισόβια κάθειρξη είναι η αυστηρότερη δυνατή ποινή

Γερμανία: Ισόβια στον 31χρονο που έπεσε πέρυσι  με αυτοκίνητό σε καρναβαλιστές

Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε Γερμανικό δικαστήριο έναν άνδρα επειδή έπεσε με ταχύτητα με το αυτοκίνητό του πάνω σε πλήθος ανθρώπων που γιόρταζαν την κορύφωση του γερμανικού καρναβαλιού.

Το περιστατικό σημειώθηκε πέρυσι στη δυτική γερμανική πόλη Φόλκμαρσεν τραυματίζοντας πολλούς, ανάμεσά τους και 20 παιδιά, αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα tagesschau.de.

Ο άνδρας αυτός, ένας ντόπιος 31 ετών, κατηγορείται ότι σκοπίμως έριξε το όχημά του πάνω στο πλήθος ανθρώπων με στόχο να σκοτώσει.

Στη Γερμανία η ισόβια κάθειρξη είναι η αυστηρότερη δυνατή ποινή.

Το δικαστήριο στην πόλη Κάσελ έκρινε ότι το αδίκημα που διέπραξε ήταν πολύ σοβαρό, που σημαίνει ότι η ποινή του δεν θα αναθεωρηθεί αυτόματα για να αποφυλακιστεί υπό όρους μετά 15 χρόνια, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.