ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πλήρης στήριξη του Εμμ. Μακρόν στο Μαλί μετά την επίθεση ενόπλων σε πολυτελές θέρετρο

Πλήρης στήριξη του Εμμ. Μακρόν στο Μαλί μετά την επίθεση ενόπλων σε πολυτελές θέρετρο

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν είχε συνομιλία με τον ηγέτη του Μαλί έπειτα από την χθεσινή επίθεση σε πολυτελές θέρετρο της χώρας και δεσμεύτηκε το Παρίσι να προσφέρει την πλήρη στήριξή του στο Μπαμακό, ανακοίνωσε σήμερα η γαλλική προεδρία.

“Κατά την συνομιλία τους, μετέφερε την πλήρη υποστήριξη της Γαλλίας στον πρόεδρο του Μαλί στην διάρκεια αυτής της δοκιμασίας”, ανέφερε η προεδρία.

Ένοπλοι επιτέθηκαν χθες σε πολυτελές θέρετρο, όπου συχνάζουν πολλοί δυτικοί τουρίστες, λίγο έξω από την πρωτεύουσα του Μαλί, το Μπαμακό, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα θύματα είναι Γάλλος.

Ο υπουργός Ασφαλείας του Μαλί χαρακτήρισε την επίθεση τρομοκρατική. Τριάντα έξι τουρίστες διασώθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.