ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ύποπτο πακέτο στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ – Εκκενώνεται ο τερματικός σταθμός (φωτό, βίντεο) (upd)

Ύποπτο πακέτο στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ – Εκκενώνεται ο τερματικός σταθμός (φωτό, βίντεο) (upd)

Έχει εκκενωθεί ο τερματικός σταθμός 3 στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, λόγω ενός ύποπτου πακέτου όπως ανέφερε εκπρόσωπος του αεροδρομίου.

«Μία προληπτική εκκένωση λαμβάνει χώρα, ενώ είναι υπό εξέλιξη έρευνες στο σημείο», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση του αεροδρομίου στο Twitter

Στον χώρο έχει προκληθεί συνωστισμός όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες στο Twitter, ενώ σύμφωνα με το Reuters το ύποπτο πακέτο έχει βρεθεί και επεξεργάζεται.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και πυροτεχνουργοί για να εξετάσουν το πακέτο.

Σημειώνεται πως χθες οι αρχές αντιμετώπισαν επεισόδιο και σε τερματικό σταθμό του Χίθροου στο Λονδίνο, όταν σήμανε ο συναγερμός πυρασφάλειας, χωρίς τελικά να διαπιστωθεί ότι υπήρχε κάποια πυρκαγιά ή άλλος λόγος ανησυχίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ είναι το τρίτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο του Ηνωμένου Βασιλείου. Καθημερινά διέρχονται από αυτό 22 εκατομμύριο επιβάτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.