ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Χάος» στο Αμβούργο μεταξύ διαδηλωτών-αστυνομίας στο τέλος της G20 – 213 τραυματίες & 143 συλλήψεις! (φωτό, βίντεο)

«Χάος» στο Αμβούργο μεταξύ διαδηλωτών-αστυνομίας στο τέλος της G20 – 213 τραυματίες & 143 συλλήψεις! (φωτό, βίντεο)

Νέα επεισόδια ξέσπασαν σήμερα το πρωί στους δρόμους του Αμβούργου μετά το τέλος της Συνόδου της G20, με τους διαδηλωτές να βάζουν φωτιά σε αυτοκίνητα, ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία στο Twitter όπως αναφέρει και το RT.

Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν μετά το τέλος της συνόδου στη συνοικία Σάντσεν, όπου από την Πέμπτη έχουν σημειωθεί πολλές συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Εξοπλισμένοι με μπουκάλια και επιτιθέμενοι σε αυτοκίνητα, τα οποία πυρπόλησαν, οι διαδηλωτές απωθήθηκαν από την αστυνομία με δακρυγόνα και αντλίες νερού, πρόσθεσε στο Twitter.

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία χθες Σάββατο, 213 μέλη της έχουν τραυματιστεί από την Πέμπτη, ενώ έχουν γίνει 143 συλλήψεις.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστός ο αριθμός των τραυματιών μεταξύ των διαδηλωτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.