ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τουρκία: Μεταφορά στρατευμάτων και εξοπλισμού στα σύνορα με τη Συρία – Προετοιμασία για επίθεση στην Εφρίν; (φωτό)

Τουρκία: Μεταφορά στρατευμάτων και εξοπλισμού στα σύνορα με τη Συρία – Προετοιμασία για επίθεση στην Εφρίν; (φωτό)

Κατά τη διάρκεια της νύκτας, καταγράφηκε μαζική μεταφορά αυτοκινούμενων πυροβόλων, από τον Τουρκικό στρατό, στα εδάφη που κατέχει στη βορειοδυτική Συρία.

Στις εικόνες παρακάτω αποδεικνύεται πως η Τουρκία συνεχίζει την ενίσχυση των κατοχικών της στρατευμάτων στο συριακό έδαφος.

Οι Τούρκοι μετέφεραν αυτοκινούμενα πυροβόλα T-155 και κιβώτια με πυρομαχικά.

Το συγκεκριμένο κονβόι είχε κατεύθυνση προς την τουρκική πόλη Κιλίς, κοντά στα σύνορα με τη Συρία.

Αναλυτές που παρακολουθούν στενά την εμπλοκή της Τουρκίας στη Συρία, εκτιμούν ότι η Τουρκία συνεχίζει να συγκεντρώνει όλο και περισσότερες δυνάμεις για την επίθεση που προετοιμάζει και έχει προαναγγείλει ενάντια στον κουρδικό θύλακα της Εφρίν στη βορειοδυτική Συρία.

Η τουρκική κινητικότητα στα μέτωπο της Συρίας και της ανατολικής Μεσογείου παρακολουθείται στενά και από τις Μεγάλες Δυνάμεις.

Δείτε στον χάρτη το σημείο που βρίσκεται η πόλη Κιλίς, δίπλα στα σύνορα με τη Συρία, στα εδάφη που ελέγχουν οι Κούρδοι:

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.