ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Φθιώτιδα: Απατεώνες εξαπατούσαν ηλικιωμένους

Φθιώτιδα: Απατεώνες εξαπατούσαν ηλικιωμένους

Τρίτη και… φαρμακερή ήταν η τελευταία απόπειρα ενός ζευγαριού από περιοχή της Αττικής να εξαπατήσει ηλικιωμένη στην Φθιώτιδα. Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. έφτασαν έγκαιρα για να τους συλλάβουν επ’ αυτοφώρω πριν παραλάβουν τα χρήματα από το υποψήφιο θύμα τους!

Οι δράστες, που κινούνταν με ένα ασημί αυτοκίνητο παρουσιάζονταν ως εφοριακοί και έλεγαν στους ανυποψίαστους ηλικιωμένους ότι οι ίδιοι ή τα παιδιά τους όφειλαν χρήματα στην Εφορία. Με τον τρόπο αυτό, εξαπάτησαν μια ηλικιωμένη στα Καμένα Βούρλα και κατάφεραν να της αποσπάσουν 1.100 ευρώ. Όμως, το θύμα κατάλαβε γρήγορα ότι την είχαν εξαπατήσει και έδωσε την περιγραφή των ίδιων και τους οχήματός τους στους αστυνομικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και ενώ οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. «όργωναν» την ευρύτερη περιοχή αναζητώντας τους, οι «μαϊμού» εφοριακοί επιχείρησαν να εξαπατήσουν έναν ηλικιωμένο άνδρα στις Ράχες Φθιώτιδας, αλλά εκείνος δεν «τσίμπησε» το δόλωμα και αναγκάστηκαν να φύγουν. Έκαναν το λάθος, όμως, να προσπαθήσουν να εξαπατήσουν άλλη μια ηλικιωμένη στην ίδια περιοχή. Αν και τα κατάφεραν, οι αστυνομικοί που είχαν ειδοποιηθεί από τον προηγούμενο ηλικιωμένο τους τσάκωσαν τη στιγμή που έπαιρναν τα χρήματα! Το ζευγάρι ανακρίνεται στην Ασφάλεια και για άλλες παρόμοιες υποθέσεις, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας μα την κατηγορία της απάτης κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση κατά συναυτουργία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.