ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Χαμός στο Αιγαίο: 44 παραβιάσεις του EEX από τουρκικά μαχητικά

Χαμός στο Αιγαίο: 44 παραβιάσεις του EEX από τουρκικά μαχητικά

Χαμός στο Αιγαίο από τουλάχιστον 6 τουρκικά μαχητικά και ένα ελικόπτερα τα οποία πραγματοποίησαν 44 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ) και τις 6 υπερπτήσεις που πραγματοποίησαν πάνω ελληνικά νησιά

Από τα 6 τουρκικά μαχητικά τα 4 έφεραν οπλισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι 6 υπερπτήσεις έγιναν ζεύγος α/φ F-4 του σχηματισμού την 14:27 άνωθεν ν. Μακρονήσι και ν. Ανθρωποφάγοι στα 19.000 ft και το ζεύγος α/φ F-16 του σχηματισμού την 14:30 άνωθεν ν. Μακρονήσι και ν. Ανθρωποφάγοι στα 20.000 ft , την 14:32 άνωθεν ν. Αγαθονήσι στα 20.000 ft και την 14:35 άνωθεν ν. Αγαθονήσι στα 23.000 ft.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.