ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

De facto αναγνώριση του ψευδομουφτή Κομοτηνής από το νόμιμο τοποτηρητή

De facto αναγνώριση του ψευδομουφτή Κομοτηνής από το νόμιμο τοποτηρητή

Σήμερα το πρωί στο Εσκί Τζαμί Κομοτηνής, στην μεγαλύτερη προσευχή που γίνεται στο Κουρμπάν Μπαιράμι πρωτοστάτησε ο ψευδομουφτής Ιμπράημ Σερίφ έχοντας δίπλα του (με το μαύρο κουστούμι) τον υποπρόξενο Ιμπραήμ Σακλί.

Σε αυτήν την προσευχή παρέστη ως μουεζζίνης (κάτι σαν ψάλτης) και ο διορισμένος από την προηγούμενη Παρασκευή ως τοποτηρητής της μουφτείας Κομοτηνής κ. Τζιχάτ!

Δηλαδή ο νόμιμος τοποτηρητής παρέστη στην προσευχή ως βοηθός του ψευδομουφτή!

Αν αυτό δεν είναι ντε φάκτο αναγνώριση τότε τι είναι ; Δεν ξέρουμε αν ο κ. Τζιχάτ το έκανε λόγω τουρκοφρονήματος η όχι και λίγο μας ενδιαφέρει. Το αποτέλεσμα μετράει.

Και για το αποτέλεσμα αυτό φέρουν βαριά ευθύνη οι κύριοι Καλαντζής, Γαβρόγλου, Τσίπρας και Καμμένος. Όπως και οι Θρακιώτες συνεργάτες τους βεβαίως…

Μάλιστα ο Τζιχάτ το έκανε αυτό πριν ακόμη αναλάβει επίσημα!

Σε μια κανονική κυβέρνηση, αυτό και μόνο θα ήταν επαρκές για την ανάκληση του διορισμού του. Χρόνος υπάρχει, βούληση ανάκλησης υπάρχει;

Περιμένουμε τις αντιδράσεις αυτών στήριξαν αυτή την ντροπιαστική διαδικασία της υποχρεωτικής συνταξιοδότησης των απερχόμενων μουφτήδων….

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.