ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πατέρας της Ε. Τοπαλούδη αποκαλύπτει: «Κυκλοφορούν διάφορα χάπια και πέφτουν θύματα αθώα παιδιά» (βίντεο)

Πατέρας της Ε. Τοπαλούδη αποκαλύπτει: «Κυκλοφορούν διάφορα χάπια και πέφτουν θύματα αθώα παιδιά» (βίντεο)

Νέες αποκαλύψεις δημοσιοποιούνται σχετικά με τον φόνο της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Οι Αρχές ερευνούν τις καταγγελίες άλλων τριών κοριτσιών για το παρελθόν του 19χρονου Αλβανού κατηγορουμένου.

«Αυτά που είχα πει εγώ ότι σαν εικασίες , σαν κάποια ενδεχόμενα, δεν διαψεύσθηκα τελικά και πιθανόν να υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις. Και καλό είναι να ερευνηθούν ή να ειπωθούν ή να καταγγελθούν αν υπήρχαν κάποια τέτοια περιστατικά» ανέφερε ο πατέρας της Γιάννης Τοπαλούδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Όπως σημείωσε επιπλέον, «κυκλοφορούν διάφορα χάπια κ.λπ. Και δυστυχώς πέφτουν θύματα κάποια αθώα παιδιά και ειδικά κάποια κοριτσάκια που πηγαίνουν σε αυτά τα μέρη είτε για να σπουδάσουν είτε για να εργασθούν. Και ένα τέτοιο κορίτσι ήταν και το δικό μας. Ήταν και η Ελενίτσα μας και δυστυχώς την πάτησε».

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.