ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κένυα: Νεκροί οι δράστες της επίθεσης σε ξενοδοχεία

Κένυα: Νεκροί οι δράστες της επίθεσης σε ξενοδοχεία

Νεκροί είναι οι πέντε δράστες της χθεσινής τρομοκρατικής επίθεσης σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα στο Ναϊρόμπι της Κένυα.

Αυτό υποστήριξε ο αρχηγός της αστυνομίας, Τζόζεφ Μπόινετ, ο οποίος τόνισε πως «ήταν πέντε τρομοκράτες και όλοι είναι νεκροί», ανέφερε για την επίθεση στο Ναϊρόμπι.

Σύμφωνα με τον απολογισμό που έδωσε η αστυνομία, ο πρώτος από τους δράστες ήταν ένας βομβιστής αυτοκτονίας που πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος κατά την έναρξη της επιχείρησης στο Ναιρόμπι. Δύο συνεργοί του σκοτώθηκαν την Τρίτη και οι άλλοι δύο σήμερα τα ξημερώματα.

Ο Μπόινετ είπε ότι ακόμη είναι σε εξέλιξη η έρευνα στον χώρο του ξενοδοχείου και ότι ομάδες πυροτεχνουργών θα εξουδετερώσουν τυχόν χειροβομβίδες ή άλλες εκρηκτικές ύλες που δεν έχουν εκραγεί. Κάλεσε μάλιστα τους κατοίκους να μην πανικοβληθούν αν ακούσουν εκρήξεις από την περιοχή αυτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν, σύμφωνα με έναν προσωρινό απολογισμό, στην επίθεση στο Ναϊρόμπι, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε η εξτρεμιστική, ισλαμιστική οργάνωση των Σεμπάμπ της Σομαλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.