Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες καθηγητή του Έλληνα φερόμενου ως δολοφόνου της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Για έναν πολύ βίαιο μαθητή μιλά ο καθηγητής. Τονίζει μάλιστα πως ο πατέρας του τον είχε απειλήσει επειδή είχε μιλήσει σε δημοσιογράφους.

Αποκαλυπτικός για το παρελθόν του Έλληνα κατηγορούμενου στη δολοφονία Τοπαλούδη ο ένας από τους καθηγητές του. «Στις 4.03.2014 ο Έλληνας πήρε για άλλη μία φορά αποβολή, γιατί τσακώθηκε με έναν μαθητή με τον οποίο ξυλοκοπήθηκαν με μπουνιές γροθιές και ένα γκλοπ. Για το περιστατικό κλήθηκε η αστυνομία. Συνάντησα τον πατέρα του μετά τη δολοφονία. Με έβρισε, με έφτυσε και με απείλησε γιατί είχα μιλήσει στους δημοσιογράφους. Μου είπε αν ξαναμιλήσεις θα δεις τι θα πάθεις» είπε ο καθηγητής του ΕΠΑΛ Αρχαγγέλου.

«Τον είχα δει να χτυπάει μαθητές ακόμα και με γκλοπ» είπε ακόμα ο καθηγητής του Έλληνα κατηγορούμενου, όπως μετέδωσε το δελτίο του Star και συνέχισε:

«Ήταν ένα παιδί το οποίο είχε προβληματική συμπεριφορά και εμπλεκόταν πάντα σε φασαρίες. Δεν είχε όρια και αξίες. Δεν τον ενδιέφερε τίποτα γύρω του. Συνεχώς καλούσα τους γονείς του. Ερχόταν μόνο ο πατέρας, ο οποίος μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να τον νουθετήσει και να τον συμμαζέψει».

«Ήταν πραγματικά μάστιγα για τα σχολεία στα οποία φοίτησε. Ήταν μάστιγα απέναντι στους καθηγητές του. Άλλαξε πολλά σχολεία λόγω της συμπεριφοράς του. Πρόκειται για ένα παιδί που δεν έχουν ξανασυναντήσει οι καθηγητές», σημειώνει ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη.

Συγκλονίζει ο πατέρας της: Πήρα τα αποτσίγαρά της

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη περιέγραψε τα συναισθήματά του όταν πήγε στο σπίτι της κόρης του μετά τη δολοφονία για να μαζέψει τα πράγματά της, «(…) Το σοκ ήταν μεγάλο. Δεν θα την ξαναδώ. Αυτό το κορίτσι που το μεγάλωνα 21 χρόνια και είχα κάποια όνειρα και ελπίδες. Το δεύτερο σοκ ήταν όταν μπήκα στο σπίτι και μάζευα… τα αποτσίγαρα, τα πήρα…», ανέφερε ο πατέρας της.

Οι λιμενικοί όταν μπήκαν στο σπίτι στους Πεύκους βρήκαν τη βάση από το σίδερο στο πάτωμα. Οι δύο δράστες είχαν προλάβει να καθαρίσουν τα αίματα του κοριτσιού με σφουγγαρίστρες και σφουγγάρια. Το αίμα της έμεινε στο παπούτσι του ενός δράστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*Με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο του Star