ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι G7 προειδοποιούν τον στρατάρχη Χάφταρ στη Λιβύη

Οι G7 προειδοποιούν τον στρατάρχη Χάφταρ στη Λιβύη

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ομάδας των Επτά (G7) σε ανακοίνωσή τους εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή τους σε κάθε στρατιωτική δράση στη Λιβύη και χωρίς να τον κατονομάσουν άμεσα, προειδοποίησαν τον στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ ενάντια στην επίθεσή του στην Τρίπολη.

«Πιστεύουμε σθεναρά ότι δεν υπάρχει καμία στρατιωτική λύση στη σύρραξη στη Λιβύη», ανακοίνωσαν οι ΥΠΕΞ της Γαλλίας, της Βρετανίας, της Γερμανίας, των ΗΠΑ, της Ιταλίας, της Ιαπωνίας και του Καναδά, εν μέσω της συνόδου G7 που φιλοξενείται στην πόλη Ντινάρ της Γαλλίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τασσόμαστε σθεναρά κατά οποιασδήποτε στρατιωτικής δράσης στη Λιβύη. Κάθε παράγοντας ή παράταξη στη χώρα που επισπεύσει περαιτέρω εμφύλιο πόλεμο βλάπτει αθώους ανθρώπους και στέκεται εμπόδιο στην ειρήνη που οι Λίβυοι δικαιούνται», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.