ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Διπλωματικό επεισόδιο Αθήνας – Σκοπίων για τον Μάκη Ψωμιάδη

Διπλωματικό επεισόδιο Αθήνας – Σκοπίων για τον Μάκη Ψωμιάδη

Η υπόθεση του Μάκη Ψωμιάδη σχετικά με το ζήτημα της έκδοσής του στην Ελλάδα από τις αρχές των Σκοπίων για την υπόθεση υπεξαίρεσης 21 εκατ. ευρώ από το ταμείο της ΑΕΚ, τείνει να λάβει χαρακτηριστικά εμπλοκής σε δικαστικό επίπεδο.

Ο Μάκης Ψωμιάδης που αντιμετωπίζει κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος γι’ αυτή την υπόθεση, εκδόθηκε στην Ελλάδα από τις αρχές των Σκοπίων, όχι όμως για τη συγκεκριμένη δικογραφία.

Έτσι, δεν μπορεί να δικαστεί για την κακουργηματική κατηγορία της υπεξαίρεσης από τα ταμεία της ΑΕΚ και η δίκη του από την ελληνική Δικαιοσύνη αναβάλλεται συνεχώς.

Η Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας έχει υποβάλει μέχρι σήμερα τουλάχιστον τρεις φορές το φάκελο της υπόθεσης στις αρμόδιες αρχές των Σκοπιών, προκειμένου να λάβει απάντηση για την έκδοση του Μάκη Ψωμιάδη για την υπόθεση υπεξαίρεσης.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα προσκρούει στην άρνηση των Σκοπίων να απαντήσει. Έτσι, έχει ενημερώσει ήδη τόσο για τη σιωπή των Σκοπίων όσο και για τις ενέργειές της την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και τα συναρμόδια υπουργεία Δικαιοσύνης και Εξωτερικών.

Στόχος είναι να εξαντληθούν όλα τα μέσα, για να υπάρξει απάντηση από τις αρχές των Σκοπίων.

Ο Μάκης Ψωμιάδης βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού για την υπόθεση των «στημένων» ποδοσφαιρικών αγώνων και πρόσφατα μάλιστα είχε μεταχθεί στο Εφετείο, προκειμένου να δώσει συμπληρωματική απολογία για πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορία.

Μάλιστα, μετά την απολογία του για τη συγκεκριμένη κατηγορία αφέθηκε ελεύθερος, αλλά οδηγήθηκε και πάλι στον Κορυδαλλό για τις υπόλοιπες (κακουργήματα), για τις οποίες έχει προφυλακιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.