
Την τελευταία του πνοή άφησε ο 12χρονος από την Σκιάθο που έδινε μάχη με τον καρκίνο, λίγο πριν αναχωρήσει για Ισπανία για θεραπεία.
Ο 12χρονος Νίκος έδωσε τον δικό του αγώνα μέσα σε νοσοκομείο της Αθήνας προσπαθώντας να κρατηθεί στη ζωή, αφού σύντομα επρόκειτο να μεταβεί στην Ισπανία, σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση. Ο μικρός άγγελος δεν πρόλαβε να συνεχίσει την διαδικασία της θεραπείας και άφησε την τελευταία του πνοή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.