
Στο «μικροσκόπιο» των δικαστικών αρχών, έχουν μπει νέα πρόσωπα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση του 47χρονου «ψευτογιατρού» ο οποίος υποσχόταν πως θα σώσει ασθενείς με σοβαρά νοσήματα, χρησιμοποιώντας δήθεν φάρμακα, βότανα, έλαια και αυστηρή διατροφή.
Δεκαπέντε νέοι κατηγορούμενοι
Ιατροί, νοσηλευτές, μοναχοί και ένας πρώην υπουργός έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις στις δικαστικές αρχές για τη συνεργασία τους με τον ψευτογιατρό.
Από τον ανακριτή έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για συνολικά 12 ανθρωποκτονίας και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας. Τη Δευτέρα, ο 47χρόνος έχει κληθεί σε συμπληρωματική απολογία.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.