ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εντός τριμήνου ξεκινά η παραλαβή των Mirage 2000-5 από την Πολεμική Αεροπορία

Εντός τριμήνου ξεκινά η παραλαβή των Mirage 2000-5 από την Πολεμική Αεροπορία

Ανατροπή του σκηνικού υπήρξε στην υπόθεση παραλαβής των γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών Mirage 2000-5 από την ελληνική Πολεμική Αεροπορία. Τα τεχνικά προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί στο σύστημα αυτοπροστασίας του μαχητικού ICMS-2000Mk3 επιλύθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος τους και θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, τον ερχόμενο Απρίλιο αναμένεται να παραδοθούν 2 μαχητικά, άλλα 2 το Μάιο και τα υπόλοιπα θα παραδίδονται με ρυθμό ένα ανά μήνα. Η επίλυση των προβλημάτων συνιστά σημαντική εξέλιξη αφού πέραν των 15 Mirage 2000-5 είχε «παγώσει» και ο εκσυγχρονισμός των υπολοίπων Μιράζ 2000EGM (από τις γραμμές της ΕΑΒ, είχαν ήδη εξέλθει τα 6 από τα 10 αεροσκάφη του προγράμματος αναβάθμισης). 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.