ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Συμμετοχή του Eurofighter στην έκθεση Aero India 2007

Συμμετοχή του Eurofighter στην έκθεση Aero India 2007

Η κοινοπραξία προώθησης του Eurofighter-Typhoon, Eurofighter GmbH, ανακοίνωσε στις 25 Ιανουαρίου ότι το αεροσκάφος πρόκειται να εκτεθεί στατικά, αλλά και να λάβει μέρος και στις πτητικές επιδείξεις της διεθνούς αεροπορικής έκθεσης Aero India 2007.

Η έκθεση θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Παράλληλα το αεροσκάφος θα επιδειχθεί και σε Ινδούς αξιωματούχους και επιτελείς. Στο περίπτερο της κοινοπραξίας θα υπάρχουν επίσης ένας προσομοιωτής πτήσης (για την ακρίβεια πρόκειται για σύστημα επίδειξης πτήσης), καθώς και ένα ομοίωμα του ραντάρ ηλεκτρονικής σάρωσης ενεργού διάταξης φάσης (AESA), το οποίο πρόκειται μετά το 2010 να εγκατασταθεί σε όλα τα Eurofighter παραγωγής και το πρόγραμμα ανάπτυξης του οποίου έχει ήδη ξεκινήσει από την Euroradar. To πρώτο μάλιστα πρωτότυπο του συστήματος είναι σχεδόν έτοιμο προς εγκατάσταση σε ένα γερμανικό μαχητικό του τύπου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί κατά τα επόμενα χρόνια ως πλατφόρμα πτητικών δοκιμών. Η προσέλκυση κατασκευαστών μαχητικών αεροσκαφών από την Ινδία αυξάνει δεδομένου ότι η διαδικασία επιλογής του νέου ινδικού μαχητικού θα περάσει σε φάση υλοποίησης πολύ σύντομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.