ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Lockheed Martin αναλαμβάνει την αναβάθμιση των P-3C του Πακιστάν

Η Lockheed Martin αναλαμβάνει την αναβάθμιση των P-3C του Πακιστάν

Η Lockheed Martin Maritime Systems and Sensors υπέγραψε συμβόλαιο ύψους 186.500.000 δολαρίων με το Αμερικανικό ναυτικό (USN: United States Navy) για την αναβάθμιση επτά αεροσκαφών P-3C Orion του Πακιστάν.

Πρόκειται για πρόγραμμα FMS (Foreign Military Sales) στο πλαίσιο του οποίου η αμερικανική εταιρεία θα αναλάβει την εγκατάσταση νέων συστημάτων αποστολής και νέου ηλεκτρονικού εξοπλισμού και κατόπιν και τη διεξαγωγή δοκιμών πιστοποίησης της καλής λειτουργίας τους, σε επτά συνολικά αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας και ανθυποβρυχιακού πολέμου P-3 του Πακιστάν. Στο πρόγραμμα της αναβάθμισης περιλαμβάνεται η εγκατάσταση ενός νέου ραντάρ έρευνας, τεχνολογίας συνθετικής απεικόνισης, νέο ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου, νέο σύστημα εκτόξευσης ηχοσημαντήρων και καταγραφής των εκπομπών τους, νέο ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτροοπτικών (κάμερες ημέρας και υπερύθρων), καθώς και νέου συστήματος επικοινωνιών και ενδοεπικοινωνίας. Η αποπληρωμή του ποσού που προβλέπεται στο συμβόλαιο για την υλοποίηση του προγράμματος θα γίνει σταδιακά σε χρονικό διάστημα τριών ετών, ενώ και τα επτά πακιστανικά αεροσκάφη θα έχουν αναβαθμιστεί μέχρι τον Ιούλιο του 2011. Υπεύθυνη για την εποπτεία του προγράμματος από την αμερικανική πλευρά είναι η Διοίκηση Αεροπορικών Συστημάτων του Αμερικανικού ναυτικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.