ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Kamov προωθεί ελικόπτερα αεροπυρόσβεσης στη Χιλή

Η Kamov προωθεί ελικόπτερα αεροπυρόσβεσης στη Χιλή

Ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελικοπτέρων στη Ρωσία, θα παρουσιάσει μία νέα έκδοση του ευρύτατα χρησιμοποιούμενου ελικοπτέρου πολλαπλού ρόλου Ka-32 κατά τη διάρκεια διεθνούς αεροδιαστημικής έκθεσης στη Χιλή.

Συγκεκριμένα η Kamov, κατά τη διάρκεια της έκθεσης FIDAE 2006 που θα αρχίσει τη λειτουργία της στις 27 Μαρτίου στη Χιλή,  θα παρουσιάσει το ελικόπτερο Ka-32A11BC. Προς το παρόν δύο ελικόπτερα Ka-32 σε καθεστώς δανεισμού από την Ισπανία επιχειρούν στη Χιλή για την από αέρος κατάσβεση δασικών πυρκαγιών. Τα ελικόπτερα του τύπου που έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί στον Καναδά, στην Ελβετία, την Ταϊβάν, τη Νότια Κορέα και το Μεξικό, μπορούν να εκτελέσουν επίσης επιχειρήσεις διάσωσης, μεταφοράς υλικών σε ορεινές περιοχές καθώς και να υποστηρίξουν την κατασκευή έργων με τη μεταφορά δομικών υλικών. Κύριο χαρακτηριστικό τους η δυνατότητα πτήσης ημέρα και νύκτα, σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες, ακόμα και σε συνθήκες περιορισμένης ορατότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.