ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ταιβάν σε ΗΠΑ: Δώστε μας F-16V και αν μπορείτε και F-35B

Ταιβάν σε ΗΠΑ: Δώστε μας F-16V και αν μπορείτε και F-35B

Η Ταιβάν ζήτησε επίσημα από τις ΗΠΑ την πώληση αριθμού (που δεν κατονομάζεται) μαχητικών αεροσκαφών F-16V block 70 ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της χώρας.

Όπως είπε ο υφυπουργός Άμυνας της Ταιβάν Shen Yi-ming «ζητήσαμε μαχητικά αεροσκάφη από τις ΗΠΑ σε μια επίδειξη αποφασιστικότητας ότι είμαστε ικανοί να υπερασπιστούμε τη χώρα μας».

Οι ΗΠΑ δεν ε΄χουν απαντήσει ακόμη στο αίτημα της Ταιβάν και η τελευταία δεν αποκάλυψε τον ακριβή αριθμό των αεροσκαφών που ζήτησε. Εκπρόσωπος του υπουργείου πάντως δεν απέκλεισε το γεγονός η Ταιβάν να ζητήσει για ακόμη μια φορά την πώληση μαχητικών F-35B, αίτημα το οποίο έχει απορριφθεί εξαιτίας των σφοδρών αντιδράσεων της Κίνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.