ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσία: Αναγκαστική προσγείωση για αεροσκάφος Boeing 737-800 λόγω μηχανικού προβλήματος

Ρωσία: Αναγκαστική προσγείωση για αεροσκάφος Boeing 737-800 λόγω μηχανικού προβλήματος

Αναγκαστική προσγείωση έκανε ένα Boeing 737-800 στη Βόρεια Ρωσία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος αντιμετώπιση μηχανική βλάβη και έτσι σήμανε συναγερμός στις αρμόδιες αρχές.

Εκπρόσωπος της αρμόδιας Ρωσικής Επιτροπής Ερευνών δήλωσε στο Sputnik ότι είναι σε εξέλιξη έρευνα κι ότι σύμφωνα με προκαταρκτικές εκτιμήσεις πρόκειται για μηχανική βλάβη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αεροσκάφος εκτελούσε δρομολόγιο από την πόλη Μίρνι στην ανατολική Ρωσία προς τη Μόσχα. Επιβάτες και πλήρωμα είναι ασφαλείς, είπε ο αξιωματούχος. Χθες η ρωσική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπρίας απαγόρεψε όλες τις πτήσεις αεροσκαφών Boeing 737 Max στο ρωσικό εναέριο χώρο μέχρι νεωτέρας, μετά την τραγωδία στην Αιθιοπία με τους 157 νεκρούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.