ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αμερικανικός Στρατός: Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για το ελικόπτερο που θα αντικαταστήσει το αποσυρθέν OH-58 Kiowa

Αμερικανικός Στρατός: Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για το ελικόπτερο που θα αντικαταστήσει το αποσυρθέν OH-58 Kiowa

Πέντε συμφωνίες με αντίστοιχο αριθμό εταιρειών υπέγραψε ο Στρατός των ΗΠΑ για την ανάπτυξη του πρωτοτύπου του νέου Μελλοντικού Επιθετικού Αναγνωριστικού Ελικοπτέρου γνωστού ως πρόγραμμα FARA.

Το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα αφορά τον αντικαταστάτη του ελικοπτέρου OH-58D Kiowa Warrior το οποίο έχει αποσυρθεί από τις τάξεις του Στρατού των ΗΠΑ.

Οι πέντε εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι, η εταιρεία AVX Aircraft Co. η οποία συνεργάζεται με την εταιρεία L-3 Communications Integrated Systems L.P., η εταιρεία Bell Helicopter Textron Inc., η εταιρεία The Boeing Company, η εταιρεία Karem Aircraft, Inc.και η εταιρεία Sikorsky Aircraft Corp.

Η διαδικασία προετοιμάστηκε ταχύτατα από τον Στρατό των ΗΠΑ μέσα σε ένα χρόνο και φιλοδοξεί να ακολουθήσει αυτή την πρακτική και για το υπόλοιπο μέρος της διαδικασίας ώστε να επιλεγεί η καλύτερη και πιο οικονομική πρόταση που θα αντικαταστήσει το ελικόπτερο OH-58D Kiowa Warrior το συντομότερο δυνατό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.