ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πώς παράγονται τα μαχητικά αεροσκάφη – Ματιές μέσα από το εργοστάσιο της Lockheed Martin (βίντεο)

Πώς παράγονται τα μαχητικά αεροσκάφη – Ματιές μέσα από το εργοστάσιο της Lockheed Martin (βίντεο)

Βίντεο που κυκλοφόρησε ρίχνει φως στις εργασίες που γίνονται στο εσωτερικό ενός από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οπλικών συστημάτων των ΗΠΑ, και συγκεκριμένα των μαχητικών F-35, της Lockheed Martin.

Η κατασκευαστική εταιρεία πρόσφατα ανακοίνωσε πως τα νέα συμβόλαια προμηθευτών θα συμβάλουν στην «βελτίωση της ετοιμότητας και τη μείωση του κόστους» του αεροσκάφους F-35.

Η αμερικανική εταιρεία δήλωσε ότι έχει ενσωματώσει πρόσθετους προμηθευτές F-35 σε μακροπρόθεσμες συμβάσεις βασισμένες στην απόδοση και συμφωνίες βασικής επιδιόρθωσης (MRA), οι οποίες λένε ότι θα αυξήσουν τη διαθεσιμότητα της προσφοράς και θα μειώσουν το κόστος υποστήριξης.

Σε ένα δελτίο τύπου, η Lockheed Martin ανακοίνωσε ότι οι συμβάσεις PBL θα επιτρέψουν σε κάθε εταιρεία να πραγματοποιήσει πιο μακροπρόθεσμες επενδύσεις και ενέργειες για τη μείωση του κόστους και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο από το εσωτερικό του εργοστασίου:

https://metro.co.uk/video/inside-lockheed-martins-f-35-manufacturing-plant-1989234/?ito=vjs-link
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.