Άγριο έγκλημα στην Αίγινα: Στο νοσοκομείο ο γιος της Μαρίας Μπονίκου – Ακυρώθηκε η μεταγωγή του

Ο 46χρονος αναμενόταν να μεταβεί στον τακτικό ανακριτή σήμερα προκειμένου να απολογηθεί

Άγριο έγκλημα στην Αίγινα: Στο νοσοκομείο ο γιος της Μαρίας Μπονίκου – Ακυρώθηκε η μεταγωγή του

Ακυρώθηκε η μεταγωγή του κρατούμενου γιου της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου στα δικαστήρια του Πειραιά.

Ο 46χρονος αναμενόταν να μεταβεί στον τακτικό ανακριτή σήμερα Τετάρτη προκειμένου να απολογηθεί για την πράξη του.

Ωστόσο, λόγω ενός τραυματισμού του στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες μετέβη και ο ανακριτής για την απολογία του δράστη.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης συνελήφθη στις 4 Ιουνίου 2022 για τη δολοφονία της μητέρας του, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πειραιά.

Η άτυχη 73χρονη ηθοποιός, βρέθηκε εντός της οικίας της στην περιοχή Πολλές Ελιές στην Αίγινα, θανάσιμα τραυματισμένη, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη σορό της είχε εντοπίσει συγγενικό της πρόσωπο που την είδε πεσμένη μπρούμυτα, ενώ έφερε και τραύματα στο σώμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.