ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ: Ο ηγέτης της επίθεσης του LNΑ στην Τρίπολη Καλίντ Αλ-Μαχτζούμπ μιλά αποκλειστικά στο pronews.gr

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ: Ο ηγέτης της επίθεσης του LNΑ στην Τρίπολη Καλίντ Αλ-Μαχτζούμπ μιλά αποκλειστικά στο pronews.gr

Ο στρατηγός του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (LNA) Καλίντ αλ-Μαχτζούμπ, ηγέτης επί του πεδίου της μάχης των δυνάμεων που επιτέθηκαν στην Τρίπολη τον Δεκέμβριο για να την απελευθερώσουν από το φιλότουρκο ισλαμικό καθεστώς του GNA παραχώρησε συνέντευξη στο pronews.gr για τις δραματικές ώρες της επίθεσης και τους λόγους που δεν ήρθε η πτώση της Τρίπολης: Οι δυτικοί (σ.σ.: χωρίς να τις κατονομάσει αναφερόταν σε ΗΠΑ, Ιταλία και Γερμανία κατά βάση) και η επεμβατική πολιτική της Τουρκίας.

«Είναι αλήθεια ότι οι δυτικοί επέβησαν υπέρ του GNA. Από την άλλη ο Ερντογάν καθοδηγείται από την οργάνωση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας για να ελέγξει την Λιβύη».

Τρεις μήνες πριν την διενέργεια εκλογών τον ερχόμενο Δεκέμβριο στην Λιβύη κατηγορεί την Τουρκία και την Μουσουλμανική Αδελφότητα για υπονόμευση των συνομιλιών στο Λιβυκό Φόρουμ Πολιτικού Διαλόγου.

Αναφορικά με το μνημόνιο για την ΑΟΖ μεταξύ GNA και Άγκυρας είπε ότι είναι «υπογεγραμμένο με μία κατηργημένη κυβέρνηση χωρίς την κύρωση του Κοινοβουλίου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος ο στρατηγός έστειλε τον «θερμό χαιρετισμό του» στον ελληνικό λαό, τον οποίο ευχαρίστησε γιατί στέκεται στο πλευρό του Εθνικού Στρατού της Λιβύης και ευχήθηκε οικονομική ανάπτυξη και σταθερότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.