ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνεδριάζουν στο Κατάρ της Συρίας οι αντικαθεστωτικοί ισλαμιστές

Συνεδριάζουν στο Κατάρ της Συρίας οι αντικαθεστωτικοί ισλαμιστές

Εκατοντάδες μέλη που ανήκουν στους μισθωτούς ψευτοεπαναστάτες ή στους αντικαθεστωτικούς ισλαμιστές πρόκειται να συναντηθούν σήμερα στην Ντόχα, την πρωτεύουσα του Κατάρ, σε μια προσπάθεια σχηματισμού ενός ενιαίου πολιτικού και στρατιωτικού μετώπου κατά του καθεστώτος του προέδρου της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόσφατα δέχτηκαν τα πυρά των ΗΠΑ, του κυριότερου υποστηρικτή τους, οι οποίες εξετάζουν την πρόταση για την ανανέωση του μεγαλύτερου σχηματισμού της αντιπολίτευσης, του Εθνικού Συριακού Συμβουλίου. Σύμφωνα με την πρόταση, που αποκαλείται «Συριακή Εθνική Πρωτοβουλία», θα δημιουργηθεί μια οργάνωση της αντιπολίτευσης από 50 μέλη και θα περιλαμβάνει μέλη του Ελεύθερου Συριακού Στρατού των ισλαμιστών και των μισθωτών καθώς και πολιτικές οργανώσεις εντός και εκτός της Συρίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.