ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσία και Ιορδανία καλούν Ισραήλ-Χαμάς να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση

Ρωσία και Ιορδανία καλούν Ισραήλ-Χαμάς να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και ο Ιορδανός ομόλογός του Νάσερ Τζιουντέχ, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής τους συνομιλίας, εξέφρασαν την ανησυχία τους για την κλιμάκωση της βίας στη Γάζα, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

«Η Ρωσία και η Ιορδανία εξέφρασαν την ανησυχία τους για την κλιμάκωση της βίας, τη συνεχιζόμενη εκτόξευση πυραύλων προς το ισραηλινό έδαφος, και τις δυσανάλογες επιθέσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, καθώς και για την επιδείνωση των ανθρωπιστικών προβλημάτων», διευκρινίζει το ρωσικό υπουργείο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, Λαβρόφ και Τζιουντέχ κάλεσαν τα δύο μέρη που εμπλέκονται στη σύγκρουση να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και δήλωσαν κατηγορηματικά ότι πρέπει να τεθεί αμέσως τέρμα στην ένοπλη σύγκρουση, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους αυτής που έγινε με πρωτοβουλία της Ιορδανίας.

Η Ρωσία καταδίκασε την Πέμπτη τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας, που αποτελούν δυσανάλογη αντίδραση, και κάλεσε τους Παλαιστίνιους μαχητές να σταματήσουν τις επιθέσεις με ρουκέτες κατά του εβραϊκού Κράτους.

    

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.