ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συναντιούνται στο Κάιρο τα μέλη τηςσυριακής αντιπολίτευσης

Συναντιούνται στο Κάιρο τα μέλη τηςσυριακής αντιπολίτευσης

 «Η μεταβατική κυβέρνηση της Συρίας», θα αποτελέσει  κύριο θέμα της πρώτης συνεδρίασης της ηγεσίας του Εθνικού Συνασπισμού της συριακής αντιπολίτευσης και των επαναστατικών δυνάμεων (NKORS), που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη στο Κάιρο, ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Περίπου 60 εκπρόσωποι της συνάντησης αυτής είχαν εκλεγεί στο συνέδριο στο Κατάρ και πρόκειται να εκλέξουν τον επόμενο πρωθυπουργό της Συρίας, σημειώνει χαρακτηριστικά η ρωσική взгляд επικαλούμενη δημοσίευμα του Τας.

Βασικός στόχος της συνάντησης, όπως αναγνωρίζεται από τους διοργανωτές, είναι η δημιουργία ενός φορέα που θα είναι σε θέση να εξασφαλίσει την πλήρη υποστήριξη των αραβικών και δυτικών κρατών.

Το NKORS είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι το Κάιρο – σε συντονισμό με τις αιγυπτιακές αρχές- θα γίνει η προσωρινή έδρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.