ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Β.Κορέα προμηθεύει με παράνομο οπλισμό την Συρία και το Μιανμάρ

Η Β.Κορέα προμηθεύει με παράνομο οπλισμό την Συρία και το Μιανμάρ

Η ροή των πλοίων και αεροπλάνων που είναι φορτωμένα με οπλισμό και  συναφή εξοπλισμό που προέρχεται από τη Βόρεια Κορέα παραμένει αμείωτη παρά τις αντιδράσεις των χωρών της δύσης .

Η  αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal σημειώνει  ότι η Πιονγκγιάνγκ κανονίζει ακόμα και την  παράνομη μεταφορά της τεχνολογίας πυραύλων και όπλων για τη Μιανμάρ και τη Συρία, παρά τις δυτικές προσδοκίες ότι ο νέος ηγέτης της Β.Κορέας  Kim Jong Eun θα είναι πιο μετριοπαθής σεβόμενος την διεθνή κοινότητα και το ανθρώπινο δίκαιο.

Η είδηση ​​αυτή έρχεται εν μέσω πληροφοριών και αναφορών ότι η Βόρεια Κορέα προετοιμάζεται για μία πιθανή  εκτόξευση  βαλλιστικού πυραύλου μακρού βελληνεκούς .    

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr            

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.