ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τελευταίοι υπολογισμοί: Τουλάχιστον 647 οι νεκροί στις Φιλιππίνες από τον τυφώνα

Τελευταίοι υπολογισμοί: Τουλάχιστον 647 οι νεκροί στις Φιλιππίνες από τον τυφώνα

Σύμφωνα με τις Αρχές των Φιλλιπίνων  647 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον τυφώνα Μπόφα.

Άλλοι 780 περίπου άνθρωποι αγνοούνται. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο τυφώνας κατέστρεψε 81 χιλιάδες σπίτια. Τουλάχιστον 5,4 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πληγεί από τον κυκλώνα, περίπου 300 χιλιάδες από αυτούς βρίσκονται σε δημόσια καταφύγια. Ο τυφώνας Μπόφα έπληξε το νότιο τμήμα των Φιλιππίνων στις 4 Δεκεμβρίου. Ο πιο καταστροφικός τροπικός κυκλώνας στη χώρα για το έτος 2012 προκάλεσε πλημμύρες και κατολισθήσεις, που είχαν ως αποτέλεσμα την καταστροφή των υποδομών. Έχουν καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό οι φυτείες μπανάνας και τα ορυχεία της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.