ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε «απόγνωση» το κινεζικό Ναυτικό: Ψάχνει πιλότους για τα αεροσκάφη του και δεν βρίσκει

Σε «απόγνωση» το κινεζικό Ναυτικό: Ψάχνει πιλότους για τα αεροσκάφη του  και δεν βρίσκει

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται το κινεζικό Ναυτικό, καθώς ενώ προβλέπει ότι θα αυξηθούν κατακόρυφα οι ανάγκες του σε πιλότους, πιλότους δεν βρίσκει.

Αυτό γιατί ενώ ετοιμάζει δύο ακόμη αεροπλανοφόρα υπάρχει ήδη έλλειψη με το μοναδικό επιχειρησιακό Liaoning για τα αεροσκάφη J-15.

Έτσι αποφασίστηκε η έναρξη μιας μεγάλης εκστρατείας ανεύρεσης νέων εθελοντών σε 23 επαρχίες της αχανούς αυτής χώρας και όλα αυτά πριν την ένταξη σε υπηρεσία του νέου αεροπλανοφόρου Type 001A που αναμένεται να ενταχθεί στο Στόλο το 2019.

¨Με τη σταδιακή μετάπτωση από μαχητικά στην ξηρά σε ναυτικά μαχητικά σε αεροπλανοφόρα, το κινεζικό Ναυτικό σχεδιάζει τη πραγματοποίηση ενός νέου προγράμματος προσέλκυσης εθελοντών οι οποίοι θα μπορούν να αντεπεξέλθουν στις νέες αυτές συνθήκες», αναφέρεται στη ανακοίνωση του Ναυτικού.

Το Ναυτικό πρόκειται να δοκιμάσει και να επιλέξει νέους εθελοντές από 16 έως 19 ετών βάσει της νέας αυτής πρωτοβουλίας για την στρατολόγηση νέων πιλότων, αναφέρεται ακόμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/SputnikInt/status/1042492270308679680

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.