ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βομβιστική επίθεση σε κολέγιο στην Κριμαία: 18 νεκροί και 50 τραυματίες! (upd, βίντεο)

Βομβιστική επίθεση σε κολέγιο στην Κριμαία: 18 νεκροί και 50 τραυματίες! (upd, βίντεο)

Aνανέωση (13:40) Τελικά πρόκειται για βομβιστική επίθεση στο κολέγιο της Κριμαίας αφού πριν από λίγο αποκαλύφθηκε από τις αρχές ότι βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός.

Ήδη έχουν καταφθάσει αξιωματούχοι της ρωσικής Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

There was a detonation of an unidentified explosive device in Kerch,” (υπήρξε πυροδότηση ενός άγνωστου εκρηκτικού μηχανισμού στο Κέρτς) ανακοίνωσε πριν από λίγο η National Anti-terrorist Committee (NAC)

Το κτύπημα μπορεί να έγινε είτε από ισλαμιστές αλλοδαπούς, είτε από ισλαμιστές Τούρκους Τατάρους που αποτελούν το 10% του πληθυσμού της Κριμαίας και θα ήθελαν επιστροφή της στην Ουκρανία (αν και λόγω Ρ..Τ.Ερντογάν έχει μετριαστεί αυτή τάση), είτε μπορεί να εμπλέκονται ακόμα και Ουκρανοί εθνικιστές οι οποίοι έχουν παραμείνει στην Κριμαία σε μια ουκρανικού τύπου επιχείρηση «stay behind» για πρόκληση τρόμου και αναταραχής με κτυπήματα τέτοιου τύπου.

———————————————————————————

Έκρηξη αερίου έγινε πριν από λίγα λεπτά στην Κριμαία και συγκεκριμένα σε τεχνική σχολή στο Κερτς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 18 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 50 τραυματίστηκαν.

«Ως αποτέλεσμα της έκρηξης στο Πολυτεχνικό Κολέγιο 18 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και άλλοι 50 τραυματίστηκαν» αναφέρουν ιατρικές πηγές στο Sputnik.

Σωστικά συνεργεία είναι στην περιοχή και ήδη 18 άτομα έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο.

https://twitter.com/0406Guno/status/1052497882811490304

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/360tv/status/1052494839667978240

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.