ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο-ντοκουμέντο: Πτώματα παντού στην τεχνική σχολή της Κριμαίας – Φοιτήτριες προσπαθούν να διαφύγουν

Βίντεο-ντοκουμέντο: Πτώματα παντού στην τεχνική σχολή της Κριμαίας – Φοιτήτριες προσπαθούν να διαφύγουν

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης που έκανε ο 18χρονος σπουδαστής Βλαντισλάφ Ροσλιάκοφ,ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή τουλάχιστον 20 ατόμων, πριν βάλει τέλος στη ζωή του τραβήχτηκε το παρακάτω βίντεο στο οποίο ακούγονται πυροβολισμοί και φαίνονται πτώματα στις σκάλες.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο αποτυπώνεται η προσπάθεια κάποιων φοιτητριών μαζί με έναν δάσκαλο να διαφύγουν από το κτίριο, το οποίο εκείνη την στιγμή δέχεται επίθεση από τον 18χρονο σπουδαστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/BreakingMash/status/1052615159556976641

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.