ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ισοπεδώθηκε στρατιωτική βάση στην Τουρκία – 25 τραυματίες, 14 νεκροί – Βίντεο

Ισοπεδώθηκε στρατιωτική βάση στην Τουρκία – 25 τραυματίες, 14 νεκροί – Βίντεο

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής σε στρατιωτική βάση στην πόλη Hakkari στην επαρχία Semdinli της Τουρκίας.

To anadolu αναφέρει πως η Τουρκία απαγόρεψε τη διάδοση πληροφοριών αναφορικά με την έκρηξη στη στρατιωτική βάση στο Hakkari . Την απόφαση πήρε το ποινικό δικαστήριο Semdinli (περιοχή Hakkari).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον 25 στρατιώτες και υπάρχουν 14 νεκροί ενώ οι αρχές πραγματοποιούν έρευνες για επτά ακόμη που αγνοούνται.

Στο βίντεο Τούρκοι αξιωματικοί και στρατιώτες ψάχνουν για επιζώντες αλλά δεν βρίσκουν.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ελικόπτερα του στρατού τα οποία μεταφέρουν τους τραυματίες.

Το υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωση που εξέδωσε αποδίδει την έκρηξη σε ατύχημα και συγκεκριμένα σε ελαττωματική βολή όλμου…

Tο “ατύχημα” αυτό σημειώθηκε στη στρατιωτική βάση του Σουνγκού Τεπέ, στην περιοχή Σεμντινλί, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ και το Ιράν.

Το γραφείο του κυβερνήτη του Χακαρί σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι εξερράγη μια “ελαττωματική” οβίδα τη στιγμή που εκτοξευόταν από το πυροβολικό. Ασαφές παραμένει αν το ατύχημα αυτό σημειώθηκε στο πλαίσιο κάποιας άσκησης ή κατά τη διάρκεια κάποιας επιχείρησης του στρατού.

Δείτε το βίντεο

Πάντως από τα βίντεο που έρχονται στη δημοσιότητα, τέτοια έκρηξη δεν μπορεί να συμβεί από βλήμα όλμου. Μάλλον κάποια έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών ή κτύπημα από PKK.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Kurdistan_AR/status/1060962819074650112

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.