ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε νοσοκομείο της Τουρκίας ο αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης Ταχρίρ αλ Σαμ

Σε νοσοκομείο της Τουρκίας ο αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης Ταχρίρ αλ Σαμ

Ο Αμπού Μοχάμεντ αλ Γιουλάνι, αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης Ταχρίρ αλ Σαμ, διάδοχος του Μετώπου αλ Νούσρα στη Συρία, υποβλήθηκε σε θεραπεία σε νοσοκομείο της νότιας Τουρκίας μετά τον τραυματισμό του από έκρηξη στη Συρία, σύμφωνα με δημοσίευμα του ρωσικού πρακτορείου Sputnik στην τουρκική γλώσσα.

Η αλ Νούσρα είναι ο κλάδος της αλ Κάιντα στη Συρία.

Ο Αλ Γιουλάνι, σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίσθηκε σοβαρά σε έκρηξη στην πόλη Ιντλίμπ της Συρίας το βράδυ της Δευτέρας.

Εχει υποστεί κακώσεις στο κεφάλι, σύμφωνα με πηγή από το κρατικό νοσοκομείο της Αντάκιας (αρχαία Αντιόχεια), που μίλησε στο Sputnik υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Ανέφερε ότι έπρεπε να υποβληθεί επειγόντως σε χειρουργική επέμβαση και τώρα βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αλ Γιουλάνι, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Αχμέτ Χουσεΐν αλ Σάρα, έχει καταχωρηθεί στο αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών, τον Μάιο του 2013, ως «ιδιαίτερα επικίνδυνος παγκόσμιος τρομοκράτης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.