ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσικά μαχητικά αναχαίτισαν αμερικανικό βομβαρδιστικό B-52H (βίντεο)

Ρωσικά μαχητικά αναχαίτισαν αμερικανικό βομβαρδιστικό B-52H (βίντεο)

Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη προσέγγισαν αμερικανικό βομβαρδιστικό που πλησίασε τον εναέριο χώρο της Ρωσίας και το υποχρέωσαν να αλλάξει πορεία.

Βίντεο που δείχνει ένα αμερικανικό στρατιωτικό βομβαρδιστικό B-52H να πραγματοποιεί πτήση πάνω σε ουδέτερα ύδατα της Βαλτικής Θάλασσας δημοσιοποίησε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Σύμφωνα με το υπουργείο, μια ομάδα βομβαρδιστικών αεροσκαφών B-52 προσέγγισε τον εθνικό εναέριο χώρο της Ρωσίας, πάνω από τη Βαλτική. Ωστόσο, άλλαξε πορεία όταν ρωσικά αεροσκάφη το προσέγγισαν.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα, το βίντεο δημοσιοποιήθηκε μια μέρα μετά την επιβεβαίωση του περιστατικού από τις ΗΠΑ, που ανέφεραν σε Ευρωπαίους ότι οι συγκεκριμένες πτήσεις αποδεικνύουν τη δέσμευση της Ουάσινγκτον για περιφερειακή ασφάλεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το CNN, η ανάπτυξη στρατιωτικών μονάδων χρησιμοποιήθηκε ως προειδοποίηση στη Ρωσία, μετά την 5η επέτειο από την προσάρτηση της Κριμαίας, που έγινε στις 18 Μαρτίου 2014.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.