ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναγία των Παρισίων: Οι τζιχαντιστές πανηγυρίζουν την καταστροφή

Παναγία των Παρισίων: Οι τζιχαντιστές πανηγυρίζουν την καταστροφή

Ως «αντίποινα και τιμωρία» χαρακτηρίζουν την ανυπολόγιστη καταστροφή στην Παναγία των Παρισίων οι τζιχαντιστές, οι οποίοι για να το «γιορτάσουν» δημιούργησαν και σχετικό πόστερ.

Το πόστερ που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο και δημιουργήθηκε από τον ISIS αναφέρει: «Να έχετε μια καλή μέρα». Και αναγράφεται: «Η κατασκευή του ξεκίνησε το έτος 1163 και τελείωσε το 1345. Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσετε τον πολυθεϊσμό σας».

Αν και η έρευνα μόλις ξεκίνησε και αναμένεται ότι θα είναι μακρά, οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν τις γαλλικές αρχές στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για ατύχημα.

Χρήστες με αραβικά ονόματα στα social media κάνουν πλάκα με το τραγικό συμβάν
Την ίδια ώρα χρήστες στο διαδίκτυο με αραβικά ονόματα, βρίσκουν το τραγικό συμβάν στη Notre Dame πολύ αστείο.

Πιο συγκεκριμένα ο χρήστης του Twitter, Damien Rieu, δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων που αντέδρασαν σε ένα βίντεο, που δείχνει την καταστροφή της εμβληματικής εκκλησίας του Παρισιού, με ένα emoji πρόσωπο που δείχνει να γελά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/DamienRieu/status/1117852138531479552

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.