ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο ρωσικός στρατός εντόπισε 29 ξένα κατασκοπευτικά αεροπλάνα κοντά στα ρωσικά σύνορα

Ο ρωσικός στρατός εντόπισε 29 ξένα κατασκοπευτικά αεροπλάνα κοντά στα ρωσικά σύνορα

Είκοσι εννέα ξένα αεροσκάφη εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια αποστολών αναγνώρισης κοντά στον ρωσικό εναέριο χώρο, σύμφωνα με την επίσημη εφημερίδα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας Krasnaya Zvezda.

Τα ξένα κατασκοπευτικά … αγαπούν τους Ρώσους και για το λόγο αυτό τους παρακολουθούν.

Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο ρωσικός στρατός εντόπισε 29 ξένα κατασκοπευτικά αεροπλάνα κοντά στον ρωσικό εναέριο χώρο την προηγούμενη εβδομάδα.

Τα ρωσικά αεριωθούμενα αεροπλάνα έχουν επιταχθεί 10 φορές την περασμένη εβδομάδα ώστε να αναχαιτίσουν ξένα αεροπλάνα, σύμφωνα με το υλικό.

Κανένα ξένο αεροπλάνο δεν διέσχισε παράνομα τον ρωσικό εναέριο χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι και τον Απρίλιο, ο ρωσικός στρατός δήλωσε ότι ανίχνευσε 20 ξένα αεροπλάνα ενώ πραγματοποιούσαν αποστολές αναγνώρισης κοντά στον εναέριο χώρο της χώρας, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι δεν υπήρξαν περιπτώσεις παραβίασης.

Η Μόσχα έχει επανειλημμένα εναντιωθεί στην ξένη στρατιωτική επέκταση κοντά στα σύνορα της Ρωσίας, προειδοποιώντας ότι οι επιθετικές κινήσεις του ΝΑΤΟ θα μπορούσαν να προκαλέσουν κλιμάκωση σε μια πλήρη στρατιωτική αντιπαράθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ταυτόχρονα, η βορειοατλαντική συμμαχία, προσπαθεί να αιτιολογήσει τις ενισχυμένες δραστηριότητές της, υποστηρίζοντας ότι η Ρωσία αποτελεί απειλή για την ασφάλεια στην περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.