ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έκρηξη οχήματος στη βορειοανατολική Συρία – Αναφορές για θύματα

Έκρηξη οχήματος στη βορειοανατολική Συρία – Αναφορές για θύματα

Είχε προηγηθεί την περασμένη εβδομάδα έκρηξη στην περιοχή Ντουμάρ της πρωτεύουσας της Συρίας, Δαμασκού. Εκείνη η έκρηξη, η οποία είχε σημειωθεί σε αποθήκη πυρομαχικών, προκάλεσε πυρκαγιά ωστόσο δεν υπήρξαν θύματα.

Παγιδευμένο όχημα εξερράγη στο προάστιο Καντουρ-Μπεκ της πόλης Καμισλί στη βορειοανατολική Συρία, κοντά στα σύνορα της χώρας με την Τουρκία και το Ιράκ, σύμφωνα με το Syria TV.

Κατά το ίδιο δίκτυο, πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση η οποία προκάλεσε απώλειες μεταξύ αμάχων.

Σύμφωνα με το Syria TV, υπάρχουν «νεκροί και τραυματίες», χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο αριθμός τους.

Η έκρηξη φέρεται να σημειώθηκε μπροστά από το τοπικό γραφείο της Asayish, κουρδικής δύναμης ασφαλείας.

Η πόλη επλήγη από πολλές τρομοκρατικές επιθέσεις τα τελευταία χρόνια, οι περισσότερες από τις οποίες αποδίδονται στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια από τις πιο θανατηφόρες επιθέσεις πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2016, κοστίζοντας τη ζωή 40 ανθρώπων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.