ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θέουτα: Νέα απόπειρα παραβίασης των ισπανικών συνόρων από Αφρικανούς (βίντεο)

Θέουτα: Νέα απόπειρα παραβίασης των ισπανικών συνόρων από Αφρικανούς (βίντεο)

Ακόμη μια εισβολή παράνομων μεταναστών αντιμετώπισαν οι ισπανικές αρχές στο θύλακα της Θέουτα.

Πιο συγκεκριμένα εκατοντάδες Αφρικανοί επιχείρησαν να σκαρφαλώσουν στο φράχτη ύψους 6 μέτρων που έχουν δημιουργήσει οι ισπανικές αρχές (εκεί τουλάχιστον έχουν φράχτες) με αποτέλεσμα 155 από αυτούς να τα καταφέρουν αλλά προσωρινά.

Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών θα επιστραφούν πίσω στο Μαρόκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.