ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ουάσινγκτον: Πυροβολισμοί με έναν νεκρό & πέντε τραυματίες κοντά στον Λευκό Οίκο (βίντεο-φωτο) (upd)

Ουάσινγκτον: Πυροβολισμοί με έναν νεκρό & πέντε τραυματίες κοντά στον Λευκό Οίκο (βίντεο-φωτο) (upd)

Aνανέωση: (07:30) Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες είναι ο απολογισμός από επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (ξημερώματα Παρασκευής ώρα Ελλάδας) στην δυτική Ουάσινγκτον στην περιοχή Κολούμπια Χάιτς, σε απόσταση 3χλμ από τον Λευκό Οίκο.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα για πυροβολισμούς σε αυλή κτηρίου με διαμερίσματα λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Πέμπτης.

Πέντε από τους έξι ανθρώπους που πυροβολήθηκαν είναι άντρες και η έκτη είναι γυναίκα.


Την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας προκάλεσε περιστατικό με πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον, κοντά στον Λευκό Οίκο.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο τι ακριβώς προκάλεσε το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον. Οι πρώτες πληροφορίες όμως κάνουν λόγο για τουλάχιστον έξι τραυματίες.


Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή της 14ης Λεωφόρου με την Κολούμπια, σχεδόν τρία χιλιόματρα από τον Λευκό Οίκο.

https://twitter.com/ABC7Jay/status/1174877740140568585
Το κανάλι FOX-5 της Ουάσινγκτον μετέδωσε τον αριθμό των τραυματιών. Οι πυροβολισμοί ακούστηκαν στις 22:00 (τοπική ώρα, ανατολικής ακτής).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/ABC7Jay/status/1174876216165355521
Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός WJLA-TV ανέβασε φωτογραφίες στο Twitter με ασθενοφόρα να μεταφέρουν τους τραυματίες από την περιοχή που ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, σημειώνοντας ότι υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.