ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επαγγελματίας χορεύτρια σε γάμο «έφαγε» σφαίρα στο πρόσωπο από καλεσμένο επειδή… σταμάτησε να χορεύει (βίντεο)

Επαγγελματίας χορεύτρια σε γάμο «έφαγε» σφαίρα στο πρόσωπο από καλεσμένο επειδή… σταμάτησε να χορεύει (βίντεο)

Ανατριχίλα προκαλεί στους χρήστες του Διαδικτύου το σοκαριστικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media και παρουσιάζει μια επαγγελματία χορεύτρια σε γάμο στην Ινδία να «τρώει » σφαίρα στο πρόσωπο από καλεσμένο και να σωριάζεται στο πάτωμα, επειδή σταμάτησε να χορεύει.

Το τρομακτικό βίντεο συνέβη σε γάμο στην πολιτεία Ούταρ Πραντές στην Ινδία, 239 χλμ από την πόλη Λάκναου και καταγράφηκε σε κάμερα κινητού τηλεφώνου.

Παρουσιάζει μια χορεύτρια να δέχεται πυροβολισμό στο σαγόνι και να σωριάζεται σοβαρά τραυματισμένη στην πίστα σε γάμο, όπου την είχαν προσλάβει για να χορέψει στη γαμήλια δεξίωση.

Συγκεκριμένα, στο κλιπ ακούγεται ένας πιθανόν μεθυσμένος άντρας να διατάζει ένα νεαρό κορίτσι να χορέψει στην πίστα, παρά το γεγονός ότι τα ηχεία είχαν πρόβλημα και η μουσική είχε σταματήσει.

Μια άλλη αντρική φωνή ακούγεται να φωνάζει σε έναν άντρα με το όνομα «Σουντίρ» να πυροβολήσει, επειδή τα τραγούδια σταμάτησαν να παίζουν.

Οι χρήστες του Διαδικτύου που είδαν το τραγικό βιντεοσκοπημένο στιγμιότυπο χαρακτήρισαν το γεγονός ως σοκαριστικό, επικίνδυνο και εξαιρετικά λυπηρό.

Το θύμα, της οποίας η ταυτότητα δεν αποκαλύφθηκε στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, παλεύει για τη ζωή της στο νοσοκομείο της Κανπούρ, ενώ έχει ξεκινήσει αστυνομική έρευνα για το συμβάν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Δείτε το βίντεο

https://twitter.com/alok_pandey/status/1202834197565460481

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.