ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Συρία: Συνεχίζεται η αποχή των Τούρκων από τις κοινές περιπολίες με τους Ρώσους

Συρία: Συνεχίζεται η αποχή των Τούρκων από τις κοινές περιπολίες με τους Ρώσους

Συνεχίζεται η αποχή των Τούρκων στις κοινές περιπολίες με τους Ρώσους στη βόρεια Συρία. Αυτό αναφέρθηκε από τον επικεφαλής του ρωσικού κέντρου για τη συμφιλίωση των αντιμαχόμενων πλευρών στη Συρία, στρατηγό Γιούρι Μπονένοφ.

Διευκρινίζεται ότι οι Ρώσοι εξακολουθούν να εφαρμόζουν τις διατάξεις του μνημονίου Ρωσίας – Τουρκίας το οποίο εγκρίθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2019, όπως σημειώνει η Russian Today.

Από τις 3 Φεβρουαρίου οι Τούρκοι στρατιωτικοί δεν λαμβάνουν μέρος στις περιπολίες όπως είχε συμφωνηθεί στις περιοχές όπου είχαν καθοριστεί βάσει της διμερούς συμφωνίας, έπειτα από το θάνατο επτά Τούρκων στρατιωτών στο Ιντλίμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αύριο, εξάλλου, αναμένεται να επισκεφθεί ρωσικό στρατιωτικό κλιμάκιο την Άγκυρα για να συζητήσει με ομολόγους τους την κατάσταση στο Ιντλίμπ, μετά τις συγκρούσεις στην περιοχή μεταξύ του τουρκικού και του συριακού στρατού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.