ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πα-τέρας» κάρφωσε καρφιά στα κεφάλια των 4 παιδιών του για να… εκδικηθεί τη σύζυγό του (φώτο)

«Πα-τέρας» κάρφωσε καρφιά στα κεφάλια των 4 παιδιών του για να… εκδικηθεί τη σύζυγό του (φώτο)

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κάποιος τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκαν 4 μικρά παιδιά από τον ίδιο τους τον πατέρα, που τυφλωμένος από την ζήλια τα σκότωσε για να εκδικηθεί την γυναίκα του.

Η Syliva Monyela από την επαρχία του Limpopo ανέφερε στην αστυνομία την εξαφάνιση των τεσσάρων παιδιών της. Μάλιστα, εξέφρασε τους φόβους της πως ο σύζυγός της, με τον οποίο ήταν σε διάσταση, μπορεί να τα έχει βλάψει.

Και δυστυχώς είχε δίκιο…

Τα παιδιά είχαν περάσει την ημέρα με τον πατέρα τους όταν εξαφανίστηκαν και το μέγεθος της τραγωδίας αποκαλύφθηκε λίγες ώρες αργότερα, αφήνοντας και τους ίδιους τους αστυνομικούς σε σοκ.

Τα άψυχα κορμάκια των παιδιών βρέθηκαν σε δυο διαφορετικές τοποθεσίας.Ο εννιάχρονος Katlego, η επτάχρονη Joyce και ο πεντάχρονος Tshepo βρέθηκαν σε ένα χωράφι, έχοντας ένα καρφί καρφωμένο στα κεφαλάκια τους.

Πέντε ημέρες αργότερα βρέθηκε και η σωρός της τρίχρονης Adel. Εκείνη είχε βρει πολύ πιο άσχημο θάνατο, καθώς ο ίδιος της ο πατέρας της έλιωσε το κεφάλι με μια πέτρα.

Ο πατέρας των παιδιών συνελήφθη, χωρίς να έχουν δοθεί στην δημοσιότητα τα στοιχεία του, ενώ ο ίδιος ενημέρωσε συγγενή του για τις τοποθεσίες των πτωμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τι τον οδήγησε όμως σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα; Η εντύπωση πως η σύζυγός του τον απατούσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.