ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Προσπάθησε να ανατινάξει αυτοκίνητο έξω από το Πεντάγωνο – Συνελήφθη μια ώρα αργότερα

ΗΠΑ: Προσπάθησε να ανατινάξει αυτοκίνητο έξω από το Πεντάγωνο – Συνελήφθη μια ώρα αργότερα

Ένας 19χρονος προσπάθησε να ανατινάξει αυτοκίνητο έξω από το Πεντάγωνο, όταν ο αστυνομικός προσπάθησε να τον συλλάβει τράπηκε σε φυγή, όμως συνελήφθη τελικά μια ώρα αργότερα.

Ενώπιον ομοσπονδιακού δικαστή οδηγείται άνδρας στις ΗΠΑ με την κατηγορία ότι αποπειράθηκε να ανατινάξει ένα αυτοκίνητο έξω από το Πεντάγωνο, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ο Μάθιου Ντμίτρι Ρίτσαρντσον, 19χρονος από το Άρκανσο, συνελήφθη από αστυνομικό στο Πεντάγωνο, ενώ προσπαθούσε να ανατινάξει το όχημα σε έναν χώρο στάθμευσης του κτιρίου.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο αστυνομικός παρατήρησε ότι ο Ρίτσαρντσον επιχειρούσε να βάλει φωτιά σε ένα κομμάτι ύφασμα, το οποίο είχε τοποθετήσει στο ντεπόζιτο του αυτοκινήτου. Δεν σημειώθηκε έκρηξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στον αστυνομικό ότι σκόπευε να «ανατινάξει αυτό το όχημα». Ο 19χρονος τράπηκε σε φυγή όταν ο αστυνομικός προσπάθησε να τον συλλάβει και πήδηξε από έναν φράκτη στο Εθνικό Κοιμητήριο του Άρλινγκτον. Συνελήφθη μία ώρα αργότερα από αστυνομικούς του Πενταγώνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.